Оквир за груписање затварање

Оквир за груписање затварање
Mahsulot detali

Бр .: ЛК02

Група Лоцкнапоље Боx

Затварање катанац за складиштење кутија су велике решење за изоловао енергије поена, када је велики тим ради. Користите оквир за затварање групе вам дозвољава да драстично смањите количину браве на посао, потребна ограничење терет на сваку тачку енергије елиминацијом хаспс, и то пружа брз преглед који и даље ради без да сваку тачку енергије.

Група затварање вољу је направљен од издржљивог челика премазана прах. Ово затварање катанац за складиштење кутија има мастер затварање рупу на њему, што значи да може бити отворен само мастер катанац је уклонио у мастер особа. То има енглеских знакова упозорења, обично је "Закључај се за сигурност". Пружамо ОЕМ производње услуга, што значи да ознака дизајна може бити специјално направљеним. Овај комплет за преносне металне затварање може потребама се 13 радницима, са мастер особом која је главна. Ако желите да више особа да укинем ову кутију, сигурност затварање хаспс могу да се користе.

Артикла

Опис

Величина

ЛК02

12 тачака браве са мастер катанац

Л 23.3 цм × W19. 5 цм × Х9. 5 цм

Посебно осмишљен по твој посебним захтјевима, кутија за затварање групе који нам направио неки професионални произвођачи и добављачи затварање производа у Кини - ЛОКИ. Ви сте Добродошли да велепродаје прилагођене групе кутију за затварање је направљено у Кини у ниској цени са наше фабрике, а такође нудимо бесплатан узорак.

Fikr-mulohaza