Затварање подесиво кугла вентил

Затварање подесиво кугла вентил
Mahsulot detali

Бр .: АБВЛ01 /АБВЛ02

Затварање подесиво кугла вентил
Пзатварање вентила олyпропyлене
Вентил искљуиење уређаји за затварање разних врста под притиском вентиле, укључујући: кугласти вентил, вентил лептира, цилиндар вентил, вентил, прикључите вентил и пнеуматски. Прилагодљиве и универзални уређаји доступни су за додатну флексибилност.
У малим досту ће закључавање цеви са пречници јачине од ½" на 3". Досту нам велика кугла вентил можете оставити напољу цеви које су у опсегу од 2 '' до 8" у пречнику. Материјал за уређај такође варира у зависности од апликације.

  1. Прилагодљиве кугла вентил закљуиавање је израђена од полипропилена, високо отпорне да пуца и абразије, отпорна на екстремним временским условима температуру.

  2. Две половине закљуиавање обухватати кугла вентил регулатор да заштити је од ненамерно активирање вентил.

  3. Полипропилен вентил закљуиавање је еqуиппедтогетхер са катанац. Катанац закључане оков маx пречника је 9мм.

  4. Све боје су доступне, обично црвеном на лагеру.

Бр.

Опис

АБВЛ01

Погодан за цеви 1/2" на 2.5" пречника, отворите цеви од 1/2" за 1.25"

АБВЛ02

Погодан за цеви 2" у 8" у пречникуПосебно осмишљен по твој посебним захтјевима, нам прилагодљиве кугла вентил затварање направио неки професионални произвођачи и добављачи затварање производа у Кини - ЛОКИ. Ви сте Добродошли да велепродаје прилагођени прилагодљиве кугла вентил затварање направљено у Кини у ниској цени са наше фабрике, а такође нудимо бесплатан узорак.

Fikr-mulohaza