Затварање великих универзални вентил

Затварање великих универзални вентил
Mahsulot detali

Бр .: УВЛ01

Затварање великих универзални вентил са блокирањем руку
Јазатварање вентила ндустриал
Универзални вентил затварање системи су свестран, отрцане, лака за коришћење и лагани - савршен за пуштајући све врсте стандардних вентила са једним уређајем. Они су дизајнирани да поднесем додатни утицај и одоли хемикалије, што их чини идеалним за сваку околину. Комплетан универзални затварање системи се могу наручити заједно или њихове појединачне компоненте.

  1. Направљен од челика индустријска класа и најлон.

  2. Овај индустријски вентил лоцкоутис модуларан систем који омогућава вам да укинем вентили од различитих типова и димензија. Нема другог уређаја нуди такву флексибилност и сигурност.

  3. Универзални вентил брава, wхицхусед да укинем велике полуге вентили, Т-регулаторе и други тешко осигурати механички уређаји

Бр.

Опис

УВЛ01

Са 1 руку - за четврт окрета кугла вентили

УВЛ02

Са 2 руке - за 3, 4 или 5 пута вентили или да брава вентили у "на", "Искључено" или "леп дан за летење" позицију.

УВЛ03

Са премазни кабл - помоћу кабла прилог за капију вентили

УВЛ04

Базу Стега, само - за лептир вентили

УВЛ05

Са 1 руку & премазни кабл - затварање универзални вентил за већину вентили

Посебно осмишљен по твој посебним захтјевима, је нам велики универзални вентил затварање направио неки професионални произвођачи и добављачи затварање производа у Кини - ЛОКИ. Ви сте Добродошли да велепродаје прилагођени велики универзални вентил затварање направљено у Кини у ниској цени са наше фабрике, а такође нудимо бесплатан узорак.

Fikr-mulohaza